GOT's første julearrangement

IMG_2031

Julefrokost i Restaurant Allégade 10,

den 5. december 2023.

Den femte december afholdt klubben årets sidste arrangement.

Det var første gang i klubbens historie, at der er holdt noget i julemåneden, men det var en succes uden lige.

      

Vi var 58 tilmeldte, med 41 medlemmer og 17 ledsagere og det var rigtig mange.

Vi startede med en varm glögg som velkomstdrik og bestyrelsesmedlem Ole Hansen bød velkommen. Vi skulle have en god gammeldaws julefrokost. Der blev linet en stor buffet op og så gik vi i gang med spisningen. Ind i mellem fik vi sunget nogle julesange og det var meget festligt, fordi lokalet vi var i, var så langt, at vi ikke kunne høre fra den ene ende til den anden, så nogle var enten for hurtige, og andre for langsomme. Efter silden motiverede formanden Jens-Peter et leve, med 3 hurra, for foreningen. Da vi var færdige med buffeten, blev der sat skåle med risalamande på bordene og nogle var heldige at vinde en mandelgave.                                                                                                          

Ole var kommet med en sjov kommentar, at det ikke kunne betale sig at gemme mandlen til alle havde spist, for den første der meldte sig og viste sin mandel, fik den bedste mandelgave og så fremdeles. Der gik ikke lang tid før den første meldte sig.                                                                                                        

                                         

Da vi havde sundet os lidt efter maden, gik vi i gang med bankospillet, hvor der var vinpræmier til vinderne og chokolade som sidegevinster. Tak til Kvickly Stenløse for at have sponseret vingaver til vindere af enkeltrækker. 

                     

Da bankospillet var slut og folk havde fået hygget og snakket færdig

sluttede festlighederne med at vi sang "Glade Jul" og ønskede hinanden en Glædelig Jul og Godt nytår. Alle havde haft en dejlig eftermiddag.

Ref.: Lonnie Laursen

 

Og de skønne billeder er også taget af Lonnie ...