Kaminpassiar 2020

Kaminpassiar ved Jesper Haase 

den 16. januar 2020

Medlemmer og ledsagere mødtes på Hereford beef steak house i Tåstrup hvor vi havde hele 1. salen for os selv. Dette var de nye års første arrangement.

Jesper kom med sit sprudlende humør og begyndte at fortælle om sin karriere,

Efterfølgende adm. direktør for dette firma indtil 1993. Dette år i marts startede Jesper Papirgros. Købte Oschram i 1999 og solgte firmaet i 2003. Var adm. direktør til 2009 og samtidig vicepræsident. Fratrådte 31-12-2008.

Den startede med, at han sagde til sin far, at han ville være sælger inden for papir.
Efterhånden som han fik erfaring og havde bevist overfor sine chefer, at han var en dygtig sælger, steg han i graderne og 1980 til 84 blev han direktør for H. Christensen og søn.

I dag medejer af 8 firmaer i forskellige brancher.

Politisk engageret i de Konservative.

Jesper fortalte om alt dette og mere i en times tid og det foregik i et hæsblæsende tempo. 

Det er er en utrolig spændende karriere Jesper har haft og hvis der havde været tid kunne vi have hørt endnu længere på ham, men vi skulle spise ca. kl. 18.00, så desværre var han nødt til at stoppe, men os der sad til bords med ham fik mere at vide og snakken gik lystigt mellem Jesper og os andre.

Vi var nu også lidt sultne, så vi startede med en enorm salatbar og efterhånden kom maden på bordene. Vi fik en meget lækker og mør oksebøf på ca. 200 g. Hertil var der ristede kartofler og flødekartofler, bearnaise- og rødvinssauce . det hele var dejligt.

Igen havde Oldtimerne og ledsagere nogle dejlige timer sammen.

LL

Der er endnu ingen billeder i fotoalbummet.