Sommertur

Til vands og til lands

På dette års sommertur var vi 80 medlemmer og ledsagere.

Vi mødtes ved Nyhavn 71, hvor vi blev hentet af en Nettobåd, som skulle sejle os rundt i to timers tid. Vi nåede både til Sydhavnen, Nordhavnen, Christianshavn og Langelinie. Med om bord havde vi en guide, der kunne fortælle en masse om de mere eller mindre spændende bygninger der er rejst på havnefronterne de senere år. Vi havde det bedste vejr, vi kunne tænke os. Noget sol, lidt regn og fine lyse skyer, så bygningerne rigtig kunne ses med deres lys og skyggespil og perfekt fotovejr.
Regnen gjorde ikke noget, da der var rigelig plads til alle under tag og nogle havde taget regntøj med og blev siddende udenfor. 
Der var som sædvanligt høj stemning når GOT´erne mødes. Med på båden havde arrangørerne da også sørget for masser af rosévin, danskvand og chips. Det eneste der var noget tilbage af var danskvand.
For at lette på trykket, hvis nogle havde drukket for meget vand, holdt vi en tissepause ved ”Den sorte diamant”. Efter opholdet her, sejlede vi tilbage til Nyhavn.
Herfra spadserede vi til Store Kongensgade, hvor vi invaderede Restaurant ”Vita”.

Her fik vi serveret en trerettersmenu, hvor vi startede med en lækker lakseanretning, Herefter argentinsk oksekød med tilbehør. Vi afsluttede med kaffe og en herlig chokoladekage.

Igen havde i en pragtfuld dag med medlemmer og deres ledsagere.
LL