Velkommen til GOT´s gæstebog

Tak fordi du besøgte GOT´s hjemmeside og for alle de morsomme, rørende, spidsfindige, kloge og spændende indlæg. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du er meget velkommen til at komme med idéer til hjemmesiden. Hilsen Lonnie.

Skrevet af tjæremand, d. 18-06-2019

Stort tak til alle GOTTERNE, at de kan holde så stort telt oppe, ikke bare varmt luft,
men vi skal ogå takker for de berusende velkomstdrink, samt personligt overrakt revybilletter

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 14-05-2019

Et af de bedste arrangementer, synes Hanne og jeg. Jørgen, vores dygtige guide øste af sin store viden om de utroligt smukke lokaler og om historien der knytter sig til tiden. Det havde heldigvis ikke noget med banken at gøre, det kunne vi også godt undvære. Bravo til bestyrelsen.

E-mail:

@outlook.dk

vb-bogbind

Skrevet af Bjarne Rofelt, d. 14-05-2019

Fanden var løs i Laksegade, og det var GOTerne også, da vi besøgte Danske Bank. Straks fra begyndelsen blev vi optrappet, og de gik både op og ned! Det var en spændende omvisning, krydret med anekdoter af en oplagt guide. Tak for arrangementet og de gode billeder. Apropos billeder oplyste guiden, at vi godt måtte tage billeder...bare vi ikke tog dem med hjem!

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Lonnie Laursen, d. 13-05-2019

Det kan jeg kun give JPJ ret i. Bjarne er altid god for nogle "krøllede" bemærkninger.
Jeg glæder mig altid til at se hvad han nu finder på at skrive.

E-mail:

@email.dk

oleoglonnie

Skrevet af JPJ, d. 13-05-2019

Dejligt at BJARNE er fast Ulønnet
skribent her på vor hjemmeside,
det er så godt med lidt kommentare af
aragementerne med personlig oplevelse
af do.

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 24-04-2019

DesignMuseum Danmark er et interessant sted i et pragtfuldt hus. Det besøgte 30 heldige GOTere idag. Temaet var Bauhaus 100 år, så ingen af medlemmerne kunne huske begyndelsen!
Guiden viste og fortalte os det hele med masser af ord og vi fulgte godt med. Sværere var det da vi skulle se det grafiske område, men næsten alle nåede dog frem inden vi tog afsked med guiden.
Efter endt rundvisning gik vi til en nærliggende Café Oscar,
hvor vi fik serveret et dejligt stjerneskud, som var en Oscar værdig!
Og så selvfølgelig det altid glade samvær.
Tak for en dejlig dag.

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 14-03-2019

Så er endnu et år løbet, og årets generalforsamling blev afholdt. Stor ros for bestyrelsens arbejde. Tak til formanden og hans bagmænd M/K, og dirigenten som fik det hele til at spille. Bagefter 3 gange dejligt: SILD, STEGT FLÆSK OG SAMVÆR 😀

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 30-08-2018

Tak for en helt igennem perfekt tur til Lolland. Indkvartering, besøg i Middelaldercenteret, Maribo Domkirke, Fuglsang, Dodokalitten og Krokkodille Zoo. Det kunne ikke være bedre bortset måske fra priserne på Bandholm kro.
Hanne og Niels

E-mail:

@outlook.dk

vb-bogbind

Skrevet af Bjarne Rofelt, d. 13-04-2018

Vi besøgte 2 perler af museer på Frederiksberg. Vejret var blæsende, nok mest ved Storm P. Museet. Her fik vi en fin rundvisning om den utrolig, alsidige kunstner. Rundviser på Revymuseet var Rikke, som ved en masse, og siger det, så man kan høre det! Vi var delt i 2 hold, men mødtes til frokost i Hansens Gamle Familiehave. Tak for et godt arrangement og en dejlig dag.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 17-01-2018

Vores dejlige forening besøgte i dag "Det Skæve Hotel" på Amager, BELLA SKY". Det var en imponerende bygning, som ingen havde fundet på før. Det var op og ned med elevatorerne, og guiden viste os bl. a. et meget lydtæt konferencerum. Det minder mig om damen, som sagde til sin veninde: "Der er en mærkelig akustik her", hvortil veninden svarede: "Jeg kan ikke lugte noget!" Bagefter fik vi en lækker buffet - ingen SKY men BELLA Tiden gik hurtigt, som den jo gør det i godt selskab. Tak for en dejlig dag.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 18-12-2017

Alle medlemmer ønskes EN GOD JUL OG ET GLÆDELIGT NYTÅR. En særlig tak til bestyrelsen, som gør et kæmpe arbejde med at finde på og tilrettelægge. Vi glæder os til næste år. Årets juleråd til alle GOTer: PAS PÅ FIGUREN...SPIS IKKE FLERE GODTER, END GODT ER!

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 16-11-2017

Der var som sædvanlig ANDagt før den traditionelle quizaften i "De Gamle Mindestuer på Mediehøjskolen". Efter æblekage og kaffe tog løjerne fat. Tak for den fine tilrettelæggelse og afvikling, og den flittige fotograf. Det er altid dejligt at være med, og nogen skal jo vinde! "Hvem var det nu det var?"

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 12-10-2017

GOTerne (ikke at forveksle med Gotherne) kørte i dag til Herlufsholm Kostskole (kost som kost og ikke fejeredskabet). Det var A-holdet, som var mødt frem til en virkelig interessant dag. Guiden var stedets forhenværende præst, og han var lige så vidende, som han var morsom. Efter den fine rundvisning kørte vi til Restaurant Monello, hvor vi fik mad helt på toppen. Tak for en flot dag, hvor selv vejret til sidst måtte kvittere med sol.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 08-09-2017

Normalt kan man regne med tørvejr, når GOT arrangerer udendørs. I går strålede solen ikke...det gjorde regnen! Jeg mindes et marked hvor man solgte paraplyer. Der stod 2 priser på skiltet: TØRVEJR 10 KR - REGNVEJR 25 KR. Ren markedsøkonomi. Allan er en gudbenådet rundviser, vidende og underholdende. På Teglkroen nød vi bagefter en mør mørbradgryde.Tak for en dejlig dag vi vil huske - også for regnen.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladeaard-Pedersen, d. 11-08-2017

Roskildeturen d. 9. august var en rigtig god tur når man både interesserer sig for den fantastiske Domkirke med dens righoldige kultur og historie og for en selltur med en god frokost med gode venner. Vi var ikke så glade for vores guide, men ellers var alt perfekt. Tak til bestyrelsen og ikke mindst til "yndige Lonnie" for hendes fantastiske billeder og gode referat på hjemmesiden.

E-mail:

@outlook.dk

vb-bogbind