Velkommen til GOT´s gæstebog

Tak fordi du besøgte GOT´s hjemmeside og for alle de morsomme, rørende, spidsfindige, kloge og spændende indlæg. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du er meget velkommen til at komme med idéer til hjemmesiden. Hilsen Lonnie.

Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 16-12-2015

Alle GOT medlemmer ønskes en god jul og et glædeligt nytår. Tak til bestyrelsen for det store arbejde med arrangementerne i årets løb, og dokumentationen af møderne foreviget af den dygtige fotograf. Det er en dejlig forening, at være med i.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 11-11-2015

Årets "Hvordan var det nu det var?" i går var dygtigt arrangeret og ledet af quizmaster Flemming. Der var rekordstort fremmøde, og salen sitrede af spænding. Før ånden var over os, var anden spist- 0g vi var klar. Det gamle mundheld om, at "Det gælder ikke om at vinde, men at være med" er så som så. Jeg synes begge dele er dejligt. Mange tak for en god aften.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Hanne Wiingaard, d. 05-09-2015

Kære Lonnie og Tom
Tak for referatet med billeder fra turen til Berlin, en dejlig tur og en god planlægning, tak for indsatsen.
Hilsen Hanne W

E-mail:

@pc.dk

wiingaard

Skrevet af Sabine Falslund, d. 04-09-2015

Kære G.O.T'er.
Tusind tak for en dejlig tur med alle jer Gotter.
Det var igen rigtige gode oplevelser. Vi fik også set en del nede i Berlin by og guiden kunne fortælle meget i de dage vi var af sted. Selskabet og humøret var jo igen i top.
Sådan en god tur med så godt vejr, ih hvor var vi heldige. Tak fordi jeg igen måtte komme med.

MVH. Sabine

E-mail:

@yahoo.com

Sabine_falslund

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 31-08-2015

Det glæder mig at høre at Berlinturen gik godt. Det jeg har hørt har været positivt.
Jeg ville også gerne have deltaget, men det kunne desværre ikke lade sig gøre

E-mail:

Hjemmeside:

@vb-bogbind.dk

post

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 12-06-2015

Som sædvanlig et godt arrangement med den dejlige Dyrehave og Cirkusrevyen som den bedste revy i landet. Et lille bjæf, mon ikke det kunne være godt at prøve et andet spisested?

E-mail:

Hjemmeside:

@vb-bogbind.dk

post

Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 11-06-2015

Hvor er det en dejlig tradition med besøg på Dyrehavsbakken! Og hvor er det herligt, at bestyrelsen står sig så godt med vejrguderne. Vi mødtes på stampladsen ved søen, som vi nød gennem et lille glas. I Cirkusrevyen havde vi orkesterpladser, så musikerne måtte sidde på scenen. Det 3. stamsted var Bondestuen, hvor vi nød den gode mad og betjening. Mange tak for det hele. Det lever helt op til sloganet: ET GODT GOT ARRANGEMENT.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 22-05-2015

Dyrene i ZOO fik sig en oplevelse, da en flok GOTere uhindret havde begivet sig ind i haven. De så ikke særlig vilde ud, men det var da et mærkeligt tidspunkt at komme på, syntes dyrene, når nu der endelig var lukket for besøgende. Før guiderne hentede os, fik vi en skål mad og en trøstebajer. (De havde ikke elefanter). Tak for en interessant, belærende og sjov aften.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 17-03-2015

GENERALFORSAMLING 2015. Velkomstbajer og velkomstord. Oplagt dirigent og beretning med humor. Flot regnskab med overraskende tusinder. Traditionel sildemad og stegt flæsk. Dygtig fotografering mellem bordene. Dejlig aften. Mange tak for det store arbejde bestyrelsen udfører.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 05-02-2015

En mand besøgte Bruun Rasmussen, og på auktionen bød han på et par dejlige sko. Han vandt auktionen og betalte beløbet. Da han kikkede nærmere på skoene, opdagede han, at det var to venstresko! Han klagede, men fik svaret:" Du kunne jo have hørt bedre efter - Auktionarius sagde flere gange INGEN HØJER`INGEN HØJER`. Tak for en interessant og hyggelig aften med GOT, Grand Old Timers.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Flemming, d. 28-01-2015

Selvom jeg selv er en del af bestyrelsen syntes jeg det var flot gjort at få et arrangement op at stå på den sorte Diamant som erstetning for en kamispassiar der blev aflyst. tak for det.

Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 16-12-2014

Alle juleGOTere ønskes en god jul og et glædeligt nytår. Stor ros for det flotte arbejde bestyrelsen udfører, og masser af ris til nisserne fordi de er til!

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 12-11-2014

Så var det blevet tid til hjernetrustmøde i GOT, - anden og ånden var kommet over os. Efter den lækre spise kom vi til det "alvorlige". Flemming styrede løjerne med vanlig erfaring og vi var ofte i tvivl: "Hvordan var det nu det var?". Tak til alle for en dejlig aften, og særligt for det store arbejde med arrangementet. Nu ved vi, hvordan det var!

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 24-10-2014

Der var mange, der havde fundet vej til Tøjhusmuseet, men Lonnie havde jo også sendt kort over området. 2 kompetente guider fortalte oplagt Danmarks krigshistorie. Det var noget man blev sulten af, og vi var helt oppe, da vi fik lækker frokost i Tårnet. Endnu højere var der en flot udsigt og også mulighed for at se ned på politikerne. En dejlig dag. Mange tak for arrangementet og de flotte billeder.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 28-08-2014

Det var dog en fantastisk tilslutning til
Berlinske Media, 70 sjæle var mødt op
Det var bestemt heller ikke spildt, Lisbeth Knudsen er fantastisk dygtig og vidende og ikke tilfældigt er hun Koncernchef. En dejlig middag sluttede vi af med.
Igen 12 til bestyrelsen.

E-mail:

Hjemmeside:

@vb-bogbind.dk

post