Stor jubilæumsfest

Der ventes på, at komme ind i AquaMagi


10 års jubilæum i fest, farver, solskin og måneskin

Grafisk Old-Timer, klub for grafiske seniorer eller kort og godt GOT- fejrede 10 års jubilæum fredag-lørdag den 16.-17. juni 2006 på Silkeborgsøerne med udsigt til de naturskønne områder omkring Himmelbjerget.

 Klubbens formand, Tom Hilfling, holdt festtalen under middagen på det gode skib "Mågen", der stille og roligt besejlede Gudenåen og de idylliske søer. På skibet var der anrettet en fantastisk luksusbuffet og der blev spillet både under spisningen og til den efterfølgende dans.
 Tom Hilfling fik idéen til klubben i sin tid, men kom i sin tale ikke ind på egen indsats, derimod på, hvad medlemmerne og bestyrelseskollegerne har ydet og yder for at gøre GOT til en speciel, betydningsfuld klub.
 I årenes løb er det blevet til mange spændende arrangementer for klubmedlemmerne, der medens de stadig deltog aktivt i det grafiske erhvervsliv, satte deres spor på branchens udvikling - teknologisk såvel som forretningsmæssigt. En del af medlemmerne anvender i dag deres erfaringer bla. som rådgivere i de virksomheder, der fører branchen videre, og det må jo siges at være et godt fundament for disse virksomheder.
 GOT har netop 132 medlemmer og alt i alt deltog 116 - heriblandt ægtefæller/partnere - i festen, der indledtes med bustur fra Høje Taastrup til GL. Skovridergaard ved Gudenåen og fortsatte på det nærliggende AquaMagi vandmuseum samt sejlturen på Silkeborgsøerne. Dagen derpå var der besøg på Silkeborg Kunstmuseum - også kaldet Asger Jorn Museet - hvorefter medlemmerne vendte tilbage til Høje Taastrup, dog med et stop undervej for at fortære nogle tredækker-sandwiches og få slukket tørsten.
 Et på alle måder vellykket arrangement, der rent mindemæssigt resulterede i en digitalproduceret avis, kaldet GOT - Ekspressen med mængdevis af farvebilleder. Avisen blev trygt hos Rosenberg Bogtryk, der brugte den til stabelafløbning. Poul Gramstrup forestod avisens design.

 Knud Gammelgaard