Hit med sangen

EKSTRA NUMMER

           EKSTRA NUMMER…..

og det fik vi. Grafisk OldTimer, klub for grafiske seniorer var til optagelse af  ”Hit Med Sangen” hos DR TV på Amager. Det var Lonnie Laursen, der fik organiseret dette ekstra indslag i vores ellers stramme efterårsprogram. Selv med kort varsel mødte næsten 50 personer op til dette show.

  Kl.14.45 blev vi alle ledet ind i et ventelokale, som viste sig næsten at være en bar. Der blev serveret kaffe og kage samt øl, vand og nødder. Inden vi gik ind i studiet, blev vi orienteret om, at alle mobiltelefoner  absolut skulle være slukkede – at optagelserne varede 2½ til 3 timer og at man på ingen måde måtte forlade sin plads under selve optagelserne, - så alle blev derfor anbefalet at få tisset af – og hvis man absolut ikke kunne holde sig, fik vi flere suspekte råd om, hvad man så ellers skulle gøre.

  Kl. 15.00 gik vi ind i studie 3 og fandt vores unummererede pladser. Her var alle kulisser til formålet stillet op, som man kendte dem hjemme fra sit eget TV.  En publikumsopvarmer gav os de sidste instrukser om, hvordan vi skulle opføre os samt hvordan og hvornår vi skulle klappe og råbe højt for at udsendelsen blev levende, morsom og spændende. Jeg tror, vi alt i alt klappede i mere end en time. Vi blev helt ømme i hænderne undervejs.

  Publikumsopvarmeren, som hed Henrik Abel, var simpelthen så morsom, at hele studiet lå flade af grin, ja – selv de optrædende. Han var faktisk dagens højdepunkt. Da der var gået 3 timer og de stadig ikke var færdige, begyndte Henrik Abel at spørge, hvor mange der skulle have midnats løgsuppe og efter  3½, kunne vi godt begynde at bestille morgenrundstykker. Kl. 18.15 sluttede optagelserne efter mange ommert-optagelser, men også med mange gode sange og god musik.

  Holdene bestod af Sascha Dupont, Simon Mathew og Birgitte Hjort samt Morten Vestergaard, Julie Steinke og Ivan Pedersen, vært var Peter Kjær og orkestret var Joakim Pedersens. Alt i alt var det en god eftermiddag, selvom der var mange ekstra numre.

Tom Hilfling