Velkommen til GOT´s gæstebog

Tak fordi du besøgte GOT´s hjemmeside og for alle de morsomme, rørende, spidsfindige, kloge og spændende indlæg. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du er meget velkommen til at komme med idéer til hjemmesiden. Hilsen Lonnie.

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 13-06-2014

80 glade og forventningsfulde Old-Timere mødte op på Bakken til Cirkusrevy med efterfølgende middag i Bondestuen. Endnu en dejlig aften. Jeg vil bare sige tak til bestyrelsen.

E-mail:

Hjemmeside:

@vb-bogbind.dk

post

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 12-06-2014

Det er altid godt vejr, når GOTerne indtager Dyrehavsbakken. I år regnede det godt nok, da vi begyndte ved søen, men efter "prøvetrykket" blev vejret senere rettet til en dejlig sommeraften. I Cirkusrevyen var vi med helt fremme - som sædvanligt var der sørget for gode pladser. Traditionen tro var vi bagefter i Bondestuen, uden at det iøvrigt skal give nogen bagtanker om, hvem der kommer der! Alt var som sædvanligt godt arrangeret. Vi tager hatten af, bukker og siger mange tak.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 19-03-2014

Så var der gået endnu et år, og tid til GOTs generalforsamling. Traditionen tro en lun dirigent, en beretning med humor og en do kasserer. Og så måtte der skyndes på køkkenet og det stegte flæsk. Dejligt vi blev på Emdrupvej! Mange tak til bestyrelsen for den store, vellykkede og opfindsomme indsats i årets løb. TAK FOR ALT.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 20-02-2014

Jeg har netop set billederne fra vores vellykkede tur til Thorvaldsens museum. Lonnie er godt nok skrap til det med fotografering. En rigtig god dag med en god frokost og hyggeligt samvær.

E-mail:

Hjemmeside:

@vb-bogbind.dk

post

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 19-02-2014

I dag tog vi på valsen...Thorvaldsen...Thorvaldsens Museum. Der skulle være 2 guider til os, men den ene var faldet og kørt på skadestuen (gips?). Det gik alligevel fint. Bagefter indtog vi den dejlige frokost på PUK, som intet har med Politiets Ungdoms Klub at gøre, men stammer fra pigenavnet Puk. Tak for en dejlig dag.

- Er det marmor Farmor?
- Nej, det er Amor Rigmor!

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 23-01-2014

Besøget på Den Blå Planet var en stor oplevelse for både os og fiskene. Sidstnævnte var meget nysgerrige og kikkede interesserede på os. De sagde ikke noget. Imponerende sted. Bagefter "stormede" vi til frokost (20m/sek). Lækker mad og hygge. Tak for arrangementet, sikker succes.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Bjarne Rofelt, d. 20-12-2013

Alle GOTere ønskes en god jul og et glædeligt nytår. En særlig hilsen til bestyrelsen for deres utrættelige indsats for at finde på nye arrangementer. Hvor er I gode, TAK.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 20-12-2013

RYD NEMT OP I HUSET TIL JUL. 1. Opret en fil på din computer, og navngiv den ROD I HUSET. 2. Slet filen. 3. Computeren vil spørge "Ønsker du at slette ROD I HUSET permanent? 4. Svar JA. Og nyd det så - så længe det varer.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 25-10-2013

Igen en hyggelig og god tur med GOT til skitsemuseet i Køge. Det var interessant at se skitserne til gobelinerne som findes i Riddersalen på Christiansborg. En god frokost sluttede arrangementet og så kunne vi vende glade hjem igen.

E-mail:

Hjemmeside:

@vb-bogbind.dk

post

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 24-09-2013

I dag var vi i Botanisk Have, og det i et fantastisk septembervejr. Vi fik en kompetent rundvisning, og lærte blandt andet om giftige planter i den danske natur.Heldigvis var der ikke brugt farlige krydderier i den velsmagende ret vi bagefter indtog hos Brdr. Price.
Et fint arrangement med dejlige klubmedlemmer - TAK FOR DET!

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Sabine Falslund, d. 01-09-2013

Kære G.O.T'er.
Tusind tak for en dejlig tur med Jer alle G.O.T'er.
Det var nogle rigtige gode oplevelser, vi fik også set en del i Hamburg by denne weekend, også med gode bryghuse og mad steder.
Sådan en tre dagstur med så godt vejr, ih hvor vi var heldige.

MVH. Sabine

E-mail:

@yahoo.com

Sabine_falslund

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 13-06-2013

I 1954 sang Ib Schønberg i Cirkusrevyen sangen "Mariehønen", om at den skulle flyve op og bede om dejligt vejr. Det ønske bliver stadig opfyldt når GOT indtager Bakken. Der var højt til himlen, højt humør, og lutter glade ansigter. Bragende forestilling i teltet, og god mad bagefter. Tak for arrangementet. Her behøves ikke noget "prøvetryk" - ren succes. Og mange tak til Lonnie som altid dygtig og ivrig fotograf. GOD SOMMER TIL ALLE

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 09-05-2013

Vi har nok alle været på Københavns Rådhus flere gange, men denne gang var vi steder hvor man normalt ikke kommer. Rådhuspandekager og en lille tur i Tivoli bagefter. I det hele taget en rigtig god afslutning på en god tur. Tak for det.

E-mail:

Hjemmeside:

@vb-bogbind.dk

post

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 21-03-2013

Tænk, så er der gået endnu et år. Endnu en gang blev rekorden for afviklingen af generalforsamlingen slået. Endnu en gang måtte køkkenet speede op af samme grund. Tak til bestyrelsen for et kreativt og dygtigt arbejde i det forgangne år.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 18-12-2012

Julemanden må være fra Århus. Ingen anden ville kravle ned gennem skorstene, når der er en dør i huset. Alle juleGOTere ønskes en god jul og et glædeligt nytår. Tak til bestyrelsen for de opfindsomme og vellykkede arrangementer i årets løb.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk