Velkommen til GOT´s gæstebog

Tak fordi du besøgte GOT´s hjemmeside og for alle de morsomme, rørende, spidsfindige, kloge og spændende indlæg. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du er meget velkommen til at komme med idéer til hjemmesiden. Hilsen Lonnie.

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 22-06-2017

På een af årets længste dage mødtes vi i Dyrehaven. Vi begyndte ved søen, hvor vi fik et glas "kildevand" - Ikke sært vi grinede i Cirkusrevyen bagefter. Fra scenen bemærkede de, at på trods af vi var tudsegamle, faldt vi ikke i søvn! Hvor kunne de tro det, vi er GOT. Maden i Bondestuen var som altid lækker. Tak til arrangørerne for et dejligt arrangement.....og godt vejr.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 17-05-2017

Flotte billeder, godt skrevet referat, godt arrangement hele vejen igennem. I er altså gode til det.
Besøg på den kgl. Veterinær og Landbohøjskole tirsdag 16. maj 2017

E-mail:

@outlook.dk

vb-bogbind

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 16-03-2017

KODEORD: Emdrupvej, stegt flæsk, hyggeligt samvær, genvalg, fotografering, regnskab....RIGTIG GÆTTET!
Der var blæst om generalforsamlingen...altså udenfor! indenfor blev samme gennemført med hurtighed og præcision, så køkkenet igen måtte spurte. TAK FOR EN DEJLIG AFTEN.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 09-02-2017

I dag var vi på besøg på Regensen. En veloplagt guide, som selv boede der, viste os rundt og fortalte løs om før og nu. Det er et helt unikt sted med masser af historie og traditioner. Til sidst så vi hendes egen "lejlighed", som hun fortalte var Regensens bedste.
Bagefter havde vi recept til Det Lille Apotek, og medicinen her var hygge og god mad! Af tjeneren fik vi lidt historier om restauranten, og at vi fire sad ved "Pianobordet". Her havde stået et klaver, som Leo Mathiesen spillede på i tiden før han tog til Amerika.
Tak for et dejligt arrangement.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 20-01-2017

Mange tak for et rigtig godt arrangement på Regensen som vi havde glædet os til at se. Vi er jo tit gået forbi derude og ønsket at se det. Bespisningen på "Det gamle Apotek" var et perfekt valg.

E-mail:

Hjemmeside:

@outlook.dk

vb-bogbind

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 01-01-2017

Vi glæder os allerede til besøget på Bakken, Cirkusrevyen og Bondestuen.
Håber sidstnævnte kommer på plads også toiletfaciliteterne.
GLÆDELIGT NYTÅR TIL JER ALLE

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 21-12-2016

Kære alle juleGOTter. I ønskes en god jul og et glædeligt nytår. Tak til bestyrelsen for de mange gode arrangementer og arbejdet hermed. Det er en dejlig forening, hvor det gode humør altid står øverst.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 16-11-2016

Hvordan var det nu det var? Det var ikke Mortensaften, men traditionelt nok var anden på bordet alligevel. Andledningen var vores hyggelige quizaften på Emdrupvej (indenfor). I gamle dage var der et radioprogram "20 spørgsmål til professoren". Hos os er professoren Flemming, og han skal ikke svare - det skal vi! Tak til Flemming for det store arbejde og den fine afvikling. Også tak for den dejlige mad og den sublime sovs og tak til den flagrende, dygtige fotograf.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 13-10-2016

Der var slået på tromme for besøget på Musikhistorisk Museum. Vi mødtes i foyeren, hvor tonen allerede var slået an. Vores guide var meget vidende og grundig. Han spillede på alle tangenter, undtaget det selvspillende klaver. Han viste og fortalte mange interessante ting, og blev kun stoppet fordi vi skulle til frokost. Det foregik på "Restaurant Overfor", som slet ikke lå overfor, men længere nede af gaden.Vi fik dejlig mad og stemningen var høj. Tak for et fint arrangement.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 21-09-2016

I aftes var det blevet tid til Kaminpassiar. Jørgen Kailow var i "sofaen", og han fortalte veloplagt om sin store familie, sin opvækst og hvordan det hele begyndte. Fra Ålekistevej, og udenbys til Herlev og tilbage til Vanløse. Foreløbig er firmaet faldet til ro i Rødovre. Jørgen fortalte med humor og underfundighed og nåede at blive færdig inden vi fik en flot 2 retters menu. Tak for en dejlig aften, hvor også samværet var helt i top.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 22-08-2016

Tak for en rigtig god og festlig Jubifest. Igen har bestyrelsen overgået sig selv og vi takker for det store arbejde der ligger bag. Sejlturen var et godt indslag selvom der vist var nogen af os der blev lidt svimle. Vi ser bort fra det fejlskud der også var.

E-mail:

@outlook.dk

vb-bogbind

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 16-06-2016

Alt var ved det gamle da GOTerne indtog Bakken: Hyggeligt møde ved søen, flot forestilling i Cirkusrevyen og dejlig mad i Bondestuen. Der var bestilt sommer, og vi holdt vejret indtil vi skulle hjem. Og så blev vi på tredie række i Cirkusrevyen nævnt fra scenen. Det kunne ses, at vi havde tabt os siden sidste år! Lyder godt og overraskede flere. Tak for et dejligt arrangement - vi glæder os allerede til næste år.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 17-04-2016

Tak for besøget i moskeen på Nørrebro. Det var egentlig en skræmmende oplevelse. Jeg tror ikke de er ærlige, men at de prøver at fortælle at de gerne vil integreres i samfundet. Sandheden er at de vil leve i et parallel samfund med deres egene forældede love (Koranen). Kommunisterne og Nazisterne ville også have verdensherredømmet.

E-mail:

@outlook.dk

vb-bogbind

Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 14-04-2016

Det var en stor oplevelse, at besøge Stormoskeen i Rovsingsgade. Moskeen ligger i Sokkelund Herred, og det var måske grunden til, at alle skulle smide skoene ved ankomsten. Herefter forgik alt på sokker. Under foredraget blev der vist film, men det var op og ned med lærredet. Efter vi havde overværet aftenbønnen, fik vi dejlig mad og der var højt humør. Joh, man kan sagtens more sig uden alkohol...sådan da! Tak for et interessant og lærerigt arrangement.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 15-03-2016

Tak for en meget vellykket tur til den gamle terminal. Det var interessant at høre om dens historie. Det var dog lidt skræmmende at konstatere at jeg er næsten på samme alder som denne museumsgenstand.

E-mail:

@outlook.dk

vb-bogbind