Velkommen til GOT´s gæstebog

Tak fordi du besøgte GOT´s hjemmeside og for alle de morsomme, rørende, spidsfindige, kloge og spændende indlæg. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du er meget velkommen til at komme med idéer til hjemmesiden. Hilsen Lonnie.

Skrevet af BjARNE ROFELT, d. 23-11-2012

Hvordan var det nu det var.....det gik? Tak for indsatsen med at arrangere den populære og lærerige spørgeleg. Spørgsmålene var til tider svære, men der blev svaret på alt! Endnu en succesaften.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 20-09-2012

NARKOHUNDEN CHILI. Efter alle havde fundet Taastrup Kulturcenter fik vi et fint foredrag af Axel fra SKAT. I medens afsøgte hans firbenede medarbejder Chili lokalet og de fremmødte for forbudte stoffer. Alle var "clean". Dejlig mad bagefter - uden chili.
Tak for det hele, en god aften.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Bjarne Rofelt, d. 24-08-2012

GUD, KONGE OG FÆDRELAND. Først besøg i den katolske domkirke "Sankt Ansgar". Et foredrag og omvisning af en veloplagt, og humoristisk guide. Derefter til Frihedsmuseet, som altid er interessant. "Konge" erstattedes med en tur i stegekælderen "Cafè Pedersborg". Før rygestoppet havde man nok afsluttet den dejlige dag med en "Churchill" cigar. Tak for arrangementet.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersenpost, d. 22-06-2012

Med god grund roser vi bestyrelsen for alle deres gode arrangemeter hvor vi ser en masse spændende ting. Vi glæder os alle hvergang der bliver kaldt til samling. Cirkusrevyen var igen i år en god oplevelse.
Men der jo også en anden grund til at det går så godt. Der er et godt kammeratskab og vi kan lide at være sammen.
Jeg ønsker en god sommer til alle.

E-mail:

Hjemmeside:

@vb-botbind.dk

post

Skrevet af Bjarne Rofelt, d. 21-06-2012

Det var sommer, det var sol og det var onsdag. En lille een ved søen, en stor forestilling i teltet, og en dejlig middag i Bondestuen. GOTs traditionelle tur på Bakken var "hjemme". Tak for et fint arrangement. Jo, GOT står for GODT! Glædelig sommer til alle.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 25-05-2012

Solskin - pragtfuldt vejr - behagelig bustur - forfriskende sejltur - lækker frokost, det var GOT sommertur.
Tak for det.
E-mail:

Hjemmeside:

@vb-bogbind.dk

post

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 23-03-2012

Emdrupvej-bestyrelse-stegtflæsk-hygge-beretning-regnskab-klapsalver-"nede i kælderen" 22.marts 2012.
Begivenheden står med prikker-pas på den ikke stikker: . . . . . . . . . . . . . . . . .
(der er ingen påskeæg i præmie i år)
Mange tak for igår.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 13-03-2012

Der kom liv i Folketinget, da GOTerne igår besøgte Christiansborg. Det var en interessant omvisning hvor vi kunne mærke historiens vingesus. Vi fik gået meget i huset ud over Vandrehallen. Til slut spiste vi i Snapsetinget, hvor vi fik en bøf uden snaps, men med spejlæg. Mange tak for et godt arrangement.
Iøvrigt ryddede jeg op i en skuffe igår, og fandt her en gammel lup. Der var indgraveret, at den kunne forstørre 10 gange. Fantastisk - jeg har brugt den over 50.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 24-02-2012

Vi har ALLERede set flere af de andre steder ALLER har holdt til. Dette hus slår da vist dem alle. En rigtig god dag og et interessant besøg. Jeg har besluttet at bygge en forhal magen til ALLERs foran mit bogbinderi. det må da imponere kunderne.

E-mail:

Hjemmeside:

@vb-bogbind.dk

post

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 23-02-2012

Igår var vi på eet af de ALLERbedste virksomhedsbesøg, vi har været. Aller Media boede i et fantastisk hus, der på alle måder imponerede. Og hvor de spiser godt hos Aller at dømme efter smørrebrødet vi fik efter rundvisningen. Joh..nu har vi også været DÈR!

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af BJARNE ROFELT, d. 15-12-2011

AF KOLLOSAL BETYDNING.
Om vinteren sker det man bliver forkølet, og det er da irriterende. Man hoster og gør, og må ofte tømme næsen for dens indhold. For det ikke skal være løgn, har man også det problem, at brillerne
dugger, når man kommer ind i varmen. Løsningen er enkel: Man har 2 lommetørklæder, eet i hver af sine lommer. I venstre til at pudse næsen med, i højre til at pudse brillerne med. Det er af kollosal betydning, at man ikke løber sur i det, og tager fejl af lommerne! ALLE MEDLEMMER I GOT ØNSKES EN GOD JUL OG ET GLÆDELIGT NYTÅR. EN SÆRLIG TAK TIL BESTYRELSEN, SOM OVERGIK SIG SELV IGEN I ÅR MED GODE OG INTERESSANTE ARRANGEMENTER, TAK.

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 07-12-2011

d 30. nov besøgte vi A.P.Møller/Maersk. Vor vært Henning Morgen var en meget kyndig og dygtig repræsentant for virksomheden.
Jeg var imponeret over den ro selvsikkerhed han udstrålede. Man fornemmer at regeringen bare kan komme med deres krav om genforhandling af olie-og gasaftalen, men at man nok ikke skal regne med at der meget at hente. Et meget spændende og usædvanligt besøg. Jeg vidste ikke man havde et museum. Den sædvanlige ros til hele bestyrelsen, hvor er I altså gode

E-mail:

Hjemmeside:

@vb-bogbind.dk

post

Skrevet af Bjarne Rofelt, d. 17-11-2011

HVORDAN VAR DET NU DET VAR? OG HVORNÅR? - DET VAR I GÅR! Endelig vendte den gode spørgeleg tilbage, og det med stor succes. Det var sjovt, spændende og tæt på svært. Bestyrelsen skal have mange tak for det store arbejde - det var det værd, og man fristes til at spørge: Hvornår....?

E-mail:

rofelt

@mail.tele.dk

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 14-10-2011

Man kan jo kun glæde sig over at vi lever i et demokratik land (det er ikke en selvfølge) når vi besøger Folketinget. Igen havde bestyrelsen med Lonnie i spidsen spidsen lavet et rigtig godt arrangement med besøg også i Proviantgården hvor vi blev imponeret over "Kundskabens træ" og Bjørn Nørgaards flotte gulv. Til sidst med spisning i Snapstinget

E-mail:

Hjemmeside:

@vb-bogbind.dk

post

Skrevet af Niels Ladegaard-Pedersen, d. 15-09-2011

Jeg ser nu at jeg er avanceret til biskop,det havde jeg aldrig drømt om.
Tusind tak søde Lonnie

E-mail:

Hjemmeside:

@vb-bogbind.dk

post